Webredactie

Alles tot in de puntjes verzorgt

Content management

Omdat een website uw online visitekaartje is het belangrijk uw content up to date te houden. Tenslotte gaan bezoekers ervan uit dat uw content klopt en up to date is. Heeft u zelf geen tijd om uw website periodiek of incidenteel te voorzien van nieuwe content, dan kunnen wij dit voor u doen. Na het in kaart brengen van de wensen kunnen we zelfstandig of samen met u content plaatsen en promoten. Denk aan iedere maand 1 of meerdere nieuws of blogberichten plaatsen, jaarlijks uw menukaarten vernieuwen of eenmalig uw teksten nalopen en verbeteren. Onze content management opties kennen geen grenzen.


Seo teksten

Goede teksten op uw website zijn heel belangrijk. Een pakkende tekst is indruk bepalend en zorgt voor een onvergetelijke eerste indruk. Het zorgt ervoor dat een bezoeker op uw website blijft, verder leest, en graag contact meer met u te maken wilt hebben. Bij SEO teksten schrijven wij voor bezoekers en optimaliseren wij voor Google. Wij kunnen de tekst voor uw website verzorgen of herschrijven, zodat dit goed wordt gevonden door Google en voor de bezoeker fijner leest.

Wij schrijven niet alleen seo teksten voor websites maar kunnen ook teksten verzorgen voor flyers, folders, magazines, nieuwsbrieven en social media campagnes.

Webredactie voor media bedrijven

Komt u er soms zelf niet aan toe om voor uw klanten op tijd de content te verzorgen, te plaatsen of te vertalen en zoekt u een partner die dit voor u kan doen? Heeft u moeite met social media pagina's en campagnes succesvol te maken?
Wij ondersteunen sinds 2012 talloze media bedrijven, freelance webdesigners en developers dagelijks in het opleveren van kleine en grote projecten en staan ook voor u klaar.

Interesse in onze whitelabel diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Neem contact op

Seo vertalingen

Is uw website meertalig of heeft u een tekst die vertaald moet worden met behoud van zoekmachine vriendelijkheid? Dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij hebben ruime ervaring in het vertalen naar Duits, Engels, Zweeds, Roemeens en Pools. Ook als het teksten betreft voor offline media dan kunt u bij ons terecht.


Social media updates en webcare

Waar veel bedrijven de pagina leuk aankleden en vol goede moet beginnen met berichten plaatsen heeft dit vaak niet het gewenste effect. Vaak is dat het moment dat velen minder berichten plaatsen waardoor de social media al snel niet meer de aandacht krijgt om voldoende te groeien en de verwachtingen waar te maken. Door uw social media updates uit handen te geven zorgen wij voor pakkende berichten en vergroten we uw bereik. U zult hierdoor al snel meer volgers en likes op uw berichten en pagina hebben waardoor u social media als goede marketingdoel kunt inzetten. Onze webcare service reageert ook op vragen of reacties en houd uw social media levend.

Wij bieden ook: Social media marketing.